Om mænd der råber efter kvinder på gaden

Billeder fra den skønne Copenhagen Pride-parade

Igår blev den årlige Copenhagen Pride Parade afholdt. Og wow, det var lidt af en fest. Det var så dejligt, at se så mange glade mennesker i alle farver og former.

Det er efterhånden flere år siden jeg har set paraden. Jeg tror vi snakker 5-6 år siden hvis ikke mere. Det var dengang de gik hen over Dronning Louises bro. Og jeg husker det virkelig som værende en meget mindre begivenhed! Det har virkelig udviklet sig siden da.

Jeg stod klar med mit kamera på ruten lidt før Hovedbanegården omkring kl. 13.30 og så tror jeg, jeg stod og ventede i 45 minutter eller sådan noget. Da jeg kom var der rigeligt med plads, men lige pludselig var der seriøst bare en mur af folk langs hele ruten. Paraden var en oplagt mulighed til at få taget en masse billeder, men sådan skulle det ikke blive. Jeg tror kun jeg dedikerede 15-20 minutter til at tage billeder. Det var svært at få nogle gode billede med mindre man stod helt forrest og det var ret svært at komme til. Til sidst fandt jeg dog et lille hul i menneske-muren.

Det endte dog med, at jeg, i stedet for at tage billeder, valgte at gå med paraden. Det virkede et eller andet sted, som om det faktisk var lidt vigtigere i det øjeblik. Så det gjorde jeg. Resten af udsigten blev som det sidste billede her i indlægget, og det var faktisk en vanvittig rar følelse, at være med i paraden og være en del af den, i stedet for at stå på sidelinjen og overvære den.

Selvom der var utroligt mange glade ansigter, dejlig stemning og god energi, så var der dog én ting, som lige kort fik mig til at stoppe op og minde mig om “virkeligheden”. Og det var terrorsikringen (billedet med lastbilen). Jeg er glad for de var der, men grunden til deres tilstedeværelse er jo stadig trist. Heldigvis forløb alt godt og det var fantastisk at være med og opleve så god stemning og stor en omfavnelse – og det er helt sikkert dét der er det vigtigste at huske tilbage på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mænd der råber efter kvinder på gaden