Billeder fra den skønne Copenhagen Pride-parade

Billeder fra Swoop Freestyle FAI World Championships

Okay, hold da op et langt navn. Jeg ved ikke engang hvad FAI står får (men jeg kunne sikkert finde ud af det, hvis jeg gad google det mendetgiderjegikke(!))

Jeg har også set det lidt de andre par år før det blev et regulært “verdensmesterskab”, så jeg vidste godt hvad det gik ud på.

Kort fortalt består hele eventet i, at en 19-20 vovehalse hopper ud fra en helikopter som hænger over København, og herfra skal de så lande på en lille pude som ligger og flyder ude på Peblinge Sø, lige foran Dronning Louises Bro. På vej ned i faldskærmen laver de så tricks i forbindelse med landingen – ligesom man kan se på billedet ovenover.

Det hele foregik d. 24-25 august (så altså et par dage siden), så jeg har stået en del udenfor og kigget op med himlen her på det seneste. Udover de her faldskærmspringere, så var der også lidt live optrædener, nogle F16-fly som kom ind og blærede sig lidt, nogle wingsuit (I ved, de der flyveegerndragter) og nogle propelfly, som også lige kom ind over søerne og sagde hej.

Om lørdagen blev finalen udskudt et par time på grund af regn og dårligt vejr, så her måtte min ven og jeg lige søge ly på et eller andet taco-sted på Nørrebrogade.

Det her var første gang jeg egentlig ikke rigtig kunne komme tæt nok på ifht. at få gode billeder. Et 85mm objektiv havde virkelig været nyttigt her. Det er også lidt grunden til, at jeg ikke har så mange gode billeder af selve udspringerne i luften/tæt på jorden. De kom først tæt nok på, da de stort set var landet.

Men hyggeligt var det!

 

PS. Hunden er sød og må gerne være med i den her billedeserie. Den kiggede også på.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra den skønne Copenhagen Pride-parade