Fransk mand dømt for street harassment

6 boligting fra Moodings jeg ønsker mig til min fremtidige lejlighed

Vi starter ud med en klassiker.

Den geometriske lysestage til fyrfadslys fra Menu.

Jeg har massere af væg jeg kunne hænge dem op på, men jeg kommer ikke til det, så længe jeg bor til leje på et værelse. Det kribler ellers lidt i fingrene efter af bestille en 4-5 af dem og sætte dem op i en form for sekskantsmønster på væggen. Det må vente til jeg ejer den væg de skal sidde på.

Vægkrukke fra Vertiplants.

Endnu en gang noget der indebærer, at jeg begynder at bore i mine vægge, hvilket endnu en gang, er grunden til, at det må vente. Det ville ellers give mig en del plads, da mine planter så ikke ville fylde på gulv og reoler.

Spisebordsstole fra &Tradition.

Har jeg råd til dem? Næ. Har jeg plads til dem? Næ. Har jeg overhovedet et spisebord de kunne stå omkring? Næ. Der er virkelig ingen rationelle grunde til, hvorfor jeg skulle købe dem. Men jeg vil vildt gerne have dem – en eller anden dag.

Fejebakke fra Menu.

Endnu en gang stort set ubrugelig, når man blot bor på et værelse. Det er i hvert fald virkelig svært at retfærdigøre at købe en fejebakke til knap 400 kr., som studerende på SU. Men det kunne bare være så lækkert, for en gangs skyld, at have en fejebakke som ikke var umådeligt grim og lavet af det billigste plastik man har kunne finde.

Årh, hvor kan jeg bare ikke vente med at være færdig med det her dumme bo-på-værelse-i-et-kollektiv-gøgl, og endelig har fået mit eget sted, hvor jeg kan bore alle de huller i væggen, som jeg har lyst til. Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed.

MEN VI SKAL VIDERE.

Sofabord i sort marmor fra Louise Roe.

Til min future-stue. Når jeg engang tjener en future-løn som kan holde til at jeg bruger 8000 kr. på et sofabord. Så er det dét her jeg skal have. Sort marmor er alt.

Toiletspand fra Menu.

Til mit future-badeværelse. Til 1195,-. Av for dén. Men så er den i det mindste også pæn og passer til min stil. Jeg tror virkelig, at alle de her små “ubetydelige” ting, kan have en stor betydning for ens hjem som helhed. Ligesom det med fejebakken. Det er ret undervurderet at finde de helt rigtige små ting til ens hjem i stedet for at vælge det første og det billigste. Det findes selvfølgelig også en matchende toiletbørste, som jeg ville være nødt til at eje.

Der er SÅ mange ting fra Moodings, som jeg ville elske at eje. Men samtidig, så er der SÅ mange ting, som jeg på ingen måde har råd til som studerende. Så indtil jeg er færdig med at studere, så må jeg nøjes med at stå med næsen trykket mod de digitale butiksvinduer og lave ønskesedler.

*Alle billeder i det her indlæg er fra moodings.com.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fransk mand dømt for street harassment