6 boligting fra Moodings jeg ønsker mig til min fremtidige lejlighed

En kort status på hår-situationen

Det er efterhånden ved at være 4 måneder siden jeg sidst lige lavede en status over hvordan det gik med at gro håret ud. Sidste status på håret kan du læse her.

Nu går mit pandehår mig cirka til struben, hvilket er cirka 6-7 cm længere nede. Jeg tror det vokser en hel del hurtigere end “normalt”. Det vokser i hvert fald mere end 1-1,2 cm om måneden, som nogle websites hævder.

Jeg har efterhånden også blevet vant til at have “langt” hår, tror jeg. Det generer mig i hvert fald ikke i samme grad, som det gjorde sidste år, da jeg forsøgte at gro det ud. Selvfølgelig er det aldrig fedt, at være i den akavede fase, men

Om 1-2 måneder kan jeg også samle det hele midt på nakken. Når dét sker, så tror jeg, at alting lige bliver liiiidt nemmere. Lige nu mangler sider lige over mine ører og det aller nederste af nakkehårene at vokse 1,5-2 cm før det kommer med i knolden.

Det ser lidt fesent ud, så jeg har det som regel løst, når jeg er ude, men det ændrer sig nok snart.

Jeg har klippet mig selv i nakken 2 gange, fordi jeg seriøst var ved at få en fucking mullet. Eller det mindede i hvert fald lidt om en mullet… Langt nakkehår er bare ikke fedt.

Og så har jeg vist også læst, at man først skal lade nakken gro, når pandehåret kan nå derom.

Jeg ved ikke om det passer, men det gav fin mening i mit hovedet. I hvert fald når man lige som jeg, gror det ud fra et undercut.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 boligting fra Moodings jeg ønsker mig til min fremtidige lejlighed