Når man glemmer en mindre detalje...

Besøg på Zoologisk Museum

mammut

Yo yo yo. I dag var det Zoologisk Museum, som fik besøg af selveste undertegnede, og i sidste uge var det Medicinsk Museion.

Zoologisk Museum ligger cirka 5 minutter med bus 150S fra Nørreport station, så det er ret nemt at komme dertil. Selve udstillingen ligger på 5. sal, hvilket er lidt spøjst, så man skal lige være forberedt på en elevatortur eller have nogle friske ben til trapperne.

Jeg troede faktisk, at jeg havde været der før. Sådan inde for de seneste par år i hvert fald. Da jeg trådte ind, gik det dog ret hurtigt op for mig, at det enten er mange, mange år siden eller at det er noget, som jeg bare går og bilder mig ind. Alt var nyt for mig og jeg kunne absolut ikke huske, at have set noget af det før.

Som navnet antyder, så har det noget med dyr at gøre. Både i form af skeletter og udstoppede dyr. På billederne kan det godt se lidt makabert ud, men det var faktisk ikke så galt i virkeligheden. Det er i hvert fald super børnevenligt og de har endda en afdeling, hvor børnene kan få lov til, at røre alle mulige forskellige udstoppede dyr, så meget som de orker. Hvis man har lyst til det. Jeg synes egentlig mest det var lidt creepy at røre sådan et udstoppet dyr, haha.

Jeg tror, jeg brugte cirka 1,5 time derinde og jeg læste nærmest ikke skiltene. I hvert fald ikke de helt lange (don’t judge me). Der er vildt mange forskellige interessante ting at se på og så er det jo bare vildt, at opleve hvor store nogle af verdens dyr rent faktisk er. For eksempel har de et par hval-skeletter, som man næsten ikke kan forestille sig størrelsen på i forhold til et menneske, før man står ved siden af det. Nårh ja, de har også skelettet fra en langhals. Dét er vildt.

Hvis du mangler noget at lave på din næste akavede tinder-date, med din mor som synes hun ser dig for lidt eller bare har lyst til at opleve noget nyt, så kan Zoologisk Museum klart anbefales herfra!

Og nu til et par billeder derfra:

zoologisk museum

 

2 kommentarer

 • Tak for indlæg, jeg har overvejet mange gange at tage derind med de små, nu må det snart være tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kevin

   Tak for at læse med! Jeg er sikker på, de vil være vilde med det. Det virker som om museet har ret stor fokus på at inddragene børnene i hele udstillingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man glemmer en mindre detalje...