• Lasse Emil
 • Kevin Angelsø
 • Ravi Holst
 • ···
Anmeldelse af 'The Haunting of Hill House'

Når man vågner fordi man tror der er sket noget forfærdeligt

I dag vågnede jeg præcis kl. 6.36.

Jeg gik i seng omkring kl 2, efter jeg havde lagt vasketøj sammen, som jo er helt normalt at gøre om natten. I hvert fald hvis det ligger og fylder på ens seng.

I starten vidste jeg ikke rigtig hvorfor i al verden jeg pludselig vågnede med et sæt så tidligt. Efter kun knap 4,5 times søvn. Jeg var overbevist om, at det stadig var nat. Jeg sover normalt 8-10 timer og er med garanti smadret hver gang jeg vågner.

Kender I det når man vågner så brat af en lyd, at man tror noget er helt galt? Som om nogen lige er kørt galt ude foran ens vindue. Det var sådan jeg havde det. Alle sanser var helt skærpede og finindstillede.

Nå, men der gik ikke længe før jeg fandt ud af det.

Nogen bollede.

Og det var højt.

Det er det smukke ved at bo samme med andre mennesker. De bestemmer selv, om de vil komme hjem kl. 6 om morgen for at bolle og lave lyde der nærmest kun hører til i Zoologisk Have.

Jævnt irriterende. For mig. For jeg faldt ikke i søvn igen.

MEN. Jeg udnyttede dog den bratte opvækning og kom op. Og nu her klokken 7.50 har jeg allerede fået min første kop kaffe, sat en omgang vasketøj over, tømt vaskemaskinen, skrevet det her indlæg og vandet alle mine planter. Og jeg har ærlig talt ikke været så frisk fra morgenstunden i 1000 år.

Hvilken morgen!

 

 

2 kommentarer

 • Min kæreste boede i et par år over “gåsen” og hendes rocker kæreste. Lød somom man trykkede på sådan en legetøjsgås til hunde. På decibel 1 milliard.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kevin

   Hahaha ejjjj, din kæreste har min dybeste medfølelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af 'The Haunting of Hill House'