Anmeldelse: 'Bodyguard'

Spontane tatoveringer

De her to er mine seneste.

En hånd, som holder en slange og en eghjort-bille. Begge har været spontane og uden så meget eftertanke.

De blev lavet her i onsdags (altså igår), så de er max røde, hævede og ømme. Meget u-helede.

Og guess what? I morgen skal jeg have lavet albuen. Ja, den får ikke for lidt lige nu. But when in Rome….

Jeg glæder mig, men samtidig frygter jeg det lidt, for det gør SÅ ondt på ledene. Glemmer aldrig hvordan det var at få tatoveret knæet… Føj.

Men det bliver skønt, når det er overstået!

Jeg er af en eller anden årsag gået over til at få blackwork-tatoveringer, frem for traditionelle tatoveringer med farve i. Jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg er meget mere til det farveløse nu. Lige nu er jeg ret glad for, at jeg ikke gik all-in da jeg var 21-22 år og fik lavet begge arme i den traditionelle stil.

Nå, men på albuen skal jeg have lavet en mandala. Ret klassisk. Jeg synes, jeg på et tidspunkt læste, at mandalen var vores tids tribal. Men pyt med det.

Jeg tror det må blive min 20. tatovering eller sådan noget. Jeg har efterhånden mistet overblikket, og det er ret svært at tælle dem selv, haha.

*Lavet af den søde Mathilde (@thick.shady) fra GetWell Giftshop, som ligger i Møntergade i København. Den ligger samme sted som Sailors Grave gjorde førhen. Kæmpe anbefaling herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: 'Bodyguard'