En rigtig mand

TOP 5: Julefilm

På lørdag er det sgu den 1. december. Endnu en gang. Igår fik jeg set årets første julefilm. Og det var selvfølgelig Elf, hihi. Det er klart min yndlings julefilm og én af dem, jeg aldrig kan blive træt af at se år efter år. Jeg er sgu lidt kræsen når det kommer til julefilm. Mange af dem bliver virkelig for søde eller happy-ending-agtige. Jeg ved godt, at en happy-ending er obligatorisk i julefilm, meeeen… come on. Romantik blandet med jul er en rædselsfuld combo. Ja, jeg kigger på dig Love Actually. Væk med sig.

Elf (2003)

Fordi Will Ferrell. Seriøst. Jeg elsker den mand. Jeg elsker alt han er med i. Det er virkelig den sjoveste julefilm jeg kender til og jeg tror sgu, den kommer til at holde den plads i mange år endnu.


How the Grinch Stole Christmas (2000)

Ah, ja. Hvad er bedre end film og karakterer man kan relatere til? Grinch spilles af Jim Carrey, som også er en af mine helt store favoritter, når det kommer til komedie-skuespillere.


Alone Home (1990)

Muligvis den film jeg har hørt flest referencer fra i de første 15 år af mit liv. Måske det fordi jeg hedder Kevin og en gang i mellem var alene hjemme. Det er godt nok stilnet lidt af nu her hvor ungdommen oftest ikke riiiigtig lige kender den. Men jeg er vokset op med den og det er bestemt også en af de julefilm jeg holder mest af.


Die Hard (1988)

Lidt ligesom Alone Home. Altså, fordi jeg er vokset op med den. Jeg ved ikke rigtig, om det officielt var meningen, at det skulle være en decideret julefilm, men det er det i hvert fald i min bog. Actionfilm fra dengang halvdelen af budgettet blev brugt på special effects og ikke CGI.


Bossen og bumsen (1983)

Hehehehe. Eddie Murphy, for fa’en. Klassiker. Endnu én af dem jeg er vokset op med. Muligvis også mest derfor den er med på listen her. Julefilm og julemusik er heldigvis noget, som folk har ret forskellige holdninger til. Det skyldes nok at man danner nogle ret personlige forhold til de forskellige film og sange i takt med at man vokser op.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rigtig mand