• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···
1. december

De bedste julesange

de bedste julesange

Det er blevet december og ingen kan længere benægte, at det er jul.

Personligt kan jeg sagtens høre julesange allerede i november, men det er langt fra alle der gider det. Men jeg tror også jeg har et lidt mere personligt forhold til musik end andre. Jeg hører trods alt musik cirka 80 hele døgn om året.

Min smag inde for julemusik er virkelig mainstream, tror jeg. I hvert fald for én som er vokset op i 90’erne og start 00’erne. Jeg elsker jo mest bare dét, som mine forældre hørte dengang jeg var en lille dude.

I første omgang tænkte jeg, at jeg ville rangere sangene, men det bliver simpelthen for svært.

Jeg kan dog godt afsløre, at Kidd-nummeret nok ikke helt fortjener 1. pladsen, men det er trods alt én af de julesange, som jeg hører mest, så den skal helt klart fremhæves her. Jeg er ellers virkelig dårlig til at tage ny julemusik til mig, men jeg må indrømme, at det der jule-trap er lige mig.

Here goes:


Og her er hele playlisten, hvis man er interesseret i hvad jeg ellers hører af julesange. Og for alles skyld, så er den kun 22 sange lang. Ik’ det der 400-sanges-playliste-gøgl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. december