Netcafé, øl og nattekørsel

Mine mest hørte sange i 2018

I sidste uge blev der åbnet op for den årlige Spotify Wrapped statistik og det betyder selvfølgelig, at det er tid til at flashe lidt tal og flexe nogle numre.

Folk der kender mig ved, at jeg hører ret meget musik. Lidt ud over det sædvanlige, måske. For andet år i træk rammer jeg cirka 80 døgns musik. For at være hlet præcis, så ramte jeg i år 117,174 minutter. Det er 1952,9 timer. Hvilket er 81,3 døgn.

Sangene herunder er mine 10 mest lyttede numre. I aftagende rækkefølge, hvis man kan sige det. Rainbow Signs er mit mest lyttede nummer og så er den ellers faldene derfra. Jeg ville ønske der også stod hvor mange gange man rent faktisk havde hørt de her numre.
Jeg ved ikke rigtig lige hvorfor Rainbow Signs har gjort så stort et indtryk på mig. Stort set det meste af lyrikken er bibel referencer, som jeg ikke rigtig fatter så meget af. Noget af det er også på hebraisk. Hvilket jeg fatter endnu mindre af.

Måske det fordi der er flere forskellige stemninger i det nummer. Måske det fordi jeg har forsøgt at fatte hvad det egentlig handler om. Hvilket tydeligvis har taget en hel del forsøg. Og jeg fatter det stadig ikke. Vildt nok, at det er dét nummer, jeg har lyttet mest til ud af mere end +100,000 minutter.

Whatevs.

Min yndlingskunstner (ifølge Spotify) har været Bring Me The Horizon. Som jeg har lyttet til i 173 timer sammenlagt. Og det er jeg egentlig overhovedet ikke overrasket over, da det klart er mit yndlingsband og har været det siden 2009ish.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netcafé, øl og nattekørsel