Mine mest hørte sange i 2018

Jeg er flyttet til Nørrebro!

Denne gang til Nørrebro. Lige ved Superkilen faktisk. Dog stadig “bare” et værelse. Men denne gang er jeg gået fra at bo sammen med tre andre, til at bo sammen med én. Og så er det endda en god ven, hvilket bare gør det hele lidt nemmere.

Vi flyttede begge ind i lørdags. Jeg har stadig nogle ting stående på mit gamle værelse, men jeg har heldigvis helt til d. 1 januar til at få det ordnet. Jeg fik ryddet godt op i mit tøjskab og jeg besluttede mig faktisk også for, at min gamerstol ikke er noget jeg vil tage med. Jeg synes ikke den er pæn og jeg føler et eller andet sted ikke, at det er mig længere. Nu vil jeg faktisk bare gerne have en almindelig, pæn stol ved mit skrivebord.

Lejligheden her er en 3-værelses, så vi har hvert vores værelse og en stue. Vi har godt nok ingen møbler til stuen, men ham som vi lejer lejligheden af har ladet et bord og en lænestol stå. Så nu er vi på udkig efter en sofa. Jeg har lige bestilt et 55″ tv, som jeg glæder mig ret meget til at modtage. Det kommer vist på onsdag. Jeg har ikke haft et tv siden jeg flyttede fra min ekskæreste Josephine. Hun fik mit gamle tv, den gang jeg flyttede af en eller anden grund. Måske fordi jeg bare ville væk hurtigst muligt. Jeg savner virkelig at kunne ligge ned og stene film på en skærm, som ikke bare er min bærbare! Det er bare slet ikke det samme.

Der er tusinde små ting vi skal have købt, fordi vi begge to er flyttet fra værelser. Vi har fx ikke tallerkener og bestik og sådan. Det var godt nok lidt en udfordring den første aften, da jeg skulle spise. Men det betyder heldigvis, at vi kommer til at kunne vælge. Jeg er fx ret sart når det kommer til bestik og tallerkener. Jeg vil virkelig gerne have, at alt er i sæt, så det matcher og er ens.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mest hørte sange i 2018