Lidt om at lave sit eget diy tøjstativ

I morgen er det ovre

Juleaften. Le grand finale.

Det lyder hyggeligt på papiret, men lad os indse, at julen er én af de mest stressende tidspunkter på året.

For nogle er det ikke engang slut i morgen aften. Niks, du. Skud ud til alle jer med skilte familier, som skal holde to juleaftener og julefrokoster for flere sider af familien og alt det.

Men i hvert fald, så slutter det i morgen for mit vedkommende. I år holder vi jul hos min mors side af familien. Og det foregår på Lolland. Hvilket betyder, at jeg skal køre. Og at ikke skal overnatte. Overnatninger ude er ikke lige min kop te. Men jeg er nået til dét punkt, hvor man ikke længere kan komme udenom, at skulle se den del af familien, som man år efter år skal forklare, at ‘jamen det går da meget fint’, fordi man egentlig ikke kender hinanden skide godt. Også selvom det ikke går ‘meget fint’. Nå, men det skulle egentlig ikke handle om manglen på bånd til familien, upsi.

Det jeg ville pladre om var egentlig det stressende ved julen. Eller det stressende ved min jul i det mindste. I år har det været ekstra slemt, fordi jeg også har flyttet lige op til jul.

Jeg mangler stadig at ordne det gamle værelse, men det må jeg gøre mellem jul og nytår. Jeg har stadig ikke rigtig fået pakket ud, men jeg kommer til nærmere hver dag. Det store problem er, at vi ikke rigtig har nogle møbler. Jeg har fx en Playstation 4, og jeg har lige fået leveret et 55″ tv, men vi har jo ikke nogen sofa endnu. Så der er ret mange ting, som står på stand-by.

Samtidig så har jeg virkelig ikke været mentalt oplagt til alt det her stress. Der har været meeega meget på min tallerken, så det hele har været ret uoverskueligt. At skulle bekymre sig om hele gaveshowet oveni var ikke liiige det jeg havde mest brug for. Men på trods af det, så bliver det da sikkert meget hyggeligt alligevel. Nu er jeg jo heldigvis bare “gæst”, så jeg skal ikke stå og lave mad og alt det. Var da krøllet helt sammen, hvis jeg skulle det.

By the way, så tjek lige den der stang jeg har hængende i højre side af billedet. Rimelig k00l, ik’? Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, så var jeg ikke så hooked på at have mit tøj i det der gamle skab, så jeg besluttede mig for at lave et tøjstativ. Jeg blev dog enig med mig selv om, at jeg måtte lave to, for ellers ville det blive for stort. Så tshirts kommer op og hænge her over min seng. Jeg havde ikke liiige målt helt efter, så det hænger lidt for lavt nu. Men det er heldigvis nemt at justere de her wire-ting, som jeg har brugt. Jeg forkorter dem bare 20-30 centimeter, og så skulle de vist passe meget godt i højden.

Næste projekt er at lave en slags reol, som jeg kan have større trøjer og bukser liggende på. Det bliver en del mere omfattende, da jeg jo så skal have nogle træplader med ind i ligningen.

Men det kommer i et andet indlæg.

God jul til jer alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at lave sit eget diy tøjstativ