Juleaften: the aftermath

Mine få nytårsforsæt 2019

Jeg er egentlig overhovedet ikke en nytårsforsæt-type-of-guy, men eftersom jeg slet ikke er tilfreds med resultatet af 2018, så er der jo oplagt plads til forbedring.

For det første, så skal jeg i gang med at lave musik igen. Det er noget jeg virkelig elsker. Og jeg ved, at det jeg laver kan blive til noget, hvis jeg investerer nok tid i det.

For det andet, så skal jeg udgive det jeg laver og stå ved det. Jeg lider ekstremt meget under the creator’s curse. Kort fortalt: “Doing anything of significant magnitude means you’ll get better at your craft in the process. That means, as soon as you complete anything significant, you’ll notice how you could have done it better.” Og det er sådan, at musikere får fyldt skufferne med numre der aldrig bliver udgivet.

Jeg skal fortsætte med at fotografere. Jeg er i fuld gang og skal egentlig bare fortsætte. For det går godt. Mine billeder på Unsplash er blevet set mere end 3 millioner gange, så noget må jeg kunne. Jeg startede med at fotografere tilbage i marts 2018, så jeg har ikke engang været i gang i et år. Det synes jeg faktisk er lidt betryggende. Jeg kan tydeligt se, jeg har rykket mig en hel del. Nu skal vi bare lige have solen tilbage, så det er også er lyst når man kommer hjem fra arbejde.

Jeg skal tænke mindre. Den her er lettere sagt end gjort. Men jeg overtænker. Jeg bruger for meget tid på at vende og dreje alle mine tanker. Og det resulterer oftest i at jeg gør mig selv trist. Det handler rigtig meget om mit selvværd og om at overanalysere hvad andre siger og gør.

Jeg skal  færdiggøre min hjemmeside (hjemmeside er derudover et rigtig fesent ord, lad os aldrig bruge det igen). I sommers gik jeg i gang med at lave et site til mine billeder. Det skal jeg lige få gjort færdigt.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften: the aftermath