Jeg har fået en kæreste

Ugens numre #1

Jeg har tit lyst til at lave de her musikanbefalinger/lister, men jeg har haft lidt brug for at gøre det i et system, så det ikke blev så tilfældigt.

Så nu har jeg besluttet, at jeg én gang om ugen lige kommer med min ugens anbefalinger. Baseret på hvad jeg selv har lyttet mest til. Umiddelbart tænker jeg det bliver en mandagsting, så jeg også får søndagen medregnet.

Hver mandag lytter jeg hele min ‘Discover Weekly’ igennem og jeg bruger virkelig meget tid på at finde ny musik hele tiden, så jeg tror der er gode chancer for at kunne diske op med nogle varierede anbefalinger.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået en kæreste