Ugens numre #2

Serieanbefalinger til din vinterferie

Tillykke med din vinterferie herhjemme i Danmark. Tilsyneladende er alle andre på Bali for at lave solnedgangsstories eller flyver ned af snedækkede hældninger med to brædder under fødderne og en lille promille i blodet.

Men op med hovedet, min ven. Det er nu du har tid til at vågne, sådan lidt op af formiddagen, slå øjnene op, vælte ud i køkkenet for lave en kop kaffe og så ellers strække ud, inden du skal bingewatche serier til du skal sove igen.

Første anbefaling herfra er Channel Zero på HBO. Det er en gyser/thriller serie, som virkelig kom ind under huden på mig i sæson 1. Hver sæson har deres egen historie og første sæson handler om børn, mord og hånddukker. Og ja, ham monsteret på billedet er lavet af fucking tænder…

Anden anbefaling herfra er serien Barry, som også liggere på HBO. Og det er i en helt anden liga. Det er fucking sjovt, det her. Jeg er selv lige startet på den og jeg er allerede vild med den. Jeg elsker Bill Hader. Her er han en koldblodig lejemorder, som pludselig får den åbenbaring, at han vil være skuespiller. Også selvom han er helt lort til det. Det er virkelig to verdener der clasher her.

Tredje anbefaling er The Punisher. Anden sæson er lige kommet på, så hvis du allerede har set første sæson, så er der altså noget nyt at gå i krig med. The Punisher er den eneste Marvel-serie/film jeg egentlig synes er fed. Og det er nok fordi, at Frank, som er ‘the punisher’, er menneskelig. Han får vist de tæsk han skal ha’, selvom han også får uddelt og god portion håndmadder.

Det er en klassisk drama-serie, men det skal lige siges, at den er riiiimelig voldelig. Selvom det er Marvel, så er det ikke for de helt små. Hvis man godt lide at se karma ramme bad guys, så er det her noget man skal se. (PS. nu vi snakker om karma og hævn, så kan jeg også lige anbefale ‘Law Abiding Citizen‘!!!1 Netflix har den)

Hvis man ikke er så meget til gys eller tæsk, og måske egentlig hellere vil ligge og tisse lidt i bukserne af grin, så kan jeg kraftigt anbefale Norsemen (Netflix).

Jeg ved godt det ser lidt tvivlsomt ud, men bare rolig. Det er seriøst sjovt. Og det er sjovt fordi der bliver taget så meget pis på vikinger. Jeg ELSKER den her serie. Det bedste er næsten sproget. Der bliver snakket engelsk med en tyk og tåkråmmende norsk accent, og der bliver bandet og svovlet på nutidsengelsk. Og så bliver der inddraget så mange sjove problemstillinger, som er mega nemme at relatere til.

_

*** Serie-billederne er fra IMDB, men det øverste billede er taget af mig selv, bare lige fyi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens numre #2