Ugens numre #3

Jagten på fuldskæg – del 1

Det her er liiidt grænseoverskridende. Jeg er nemlig ikke særlig stolt af min skægvækst. MEN. Jeg har altid ønsket mig et pænt fuldskæg. Og nu er det nu. Jeg giver det et forsøg.

Det minder lidt om at gro langt hår på hovedet. Man når nemlig også til nogle mega awkward phases som bare skal overstås.

Mit skæg er faktisk allerede længere og tættere nu end det er på billederne til højre. Men det skal I nok få at se.

Omkring 2015 gjorde jeg et håbløst tamt forsøg på at gro det ud. Det så mega dårligt ud. Dengang var jeg cirka 22 og havde nærmest ikke et hår på kinderne. Kun på kæben og ned. Det betød jeg at umiddelbart kunne vælge imellem at rocke et grimt ung-dude-moustache eller et fucking amish-skæg. Det var det. Hvis jeg når i mål og får groet et skæg, som jeg er tilfreds med, så viser jeg et håbløst tamt billede af mit skæg fra dengang!

Dengang troede jeg, at jeg ligesom havde fået det skæg jeg ville kunne gro. Altså, at jeg på det tidspunkt havde det antal hår, som jeg ville ha’ resten af livet. Heldigvis var det ikke tilfældet (!). Der er sket en hel del siden 2015 og jeg har fået maaange flere hår.

Men det er stadig kinderne der er min største udfordring. Jeg vil så gerne have et tæt skæg, som forbinder bakkenbarterne og overskægget. Men med mine skandinaviske rødder skal jeg nok ikke forvente det helt store. Jeg tror godt jeg kan komme dertil, men det kommer til at tage noget tid at få groet kinderne ud. Heldigvis har jeg ikke store HELT bare pletter, som nogle har. Jeg har nok nærmere et “tyndt” skæg, tænker jeg. Hårene er i hvert fald ikke så tykke og tydelige, som nogle har. Samtidig så er det mørkeblond og rødligt, så det er stort set bare gennemsigtigt.

Jeg har groet det ud i en måneds tid nu. Og det er faktisk ved at “lukke”, so to speak. Altså, hårene er ved at være lange nok til at kunne dække. Maria har farvet det lidt mørkere to gange. Man kan ikke rigtig se det på billederne til højre, men det har virkelig hjulpet. Det har nemlig farvet alle de lyse hår på kinderne, som egentlig er tæt på usynlige og dét har hjulpet mig lidt med at holde ud. Jeg har ellers flere gange haft lyst til at give og op indse, at fuldskæg bare ikke var noget for mig. Det er jeg heldigvis ude over nu. Jeg er ret sikker på, at jeg godt kan. Jeg har også brugt utallige timer på at se patchy beard time lapses på YouTub, haha. Simpelthen bare for at holde mig motiveret. Hvis andre kan, så kan jeg også!

Jeg fik først skæg i en ret sen alder. Jeg må have været næsten 20, før jeg overhovedet fik skæg på hagen. Der er ingen mænd i min familie som har fuldskæg, men de fleste kan nok godt gro et, hvis de gad. Der er i hvert fald ikke nogen, som helt mangler skægget.  Derfor undrede jeg mig også lidt, som 22-årig, over, at min skægvækst var så tam. Jeg tænkte, at siden jeg efterhånden var færdig med at være i puberteten, så ville der nok ikke ske mere på skæg-fronten.

Lige nu er planen vende tilbage med et nyt indlæg, når jeg rammer 2 måneder-mærket. Det er cirka midt i marts. Til den tid skulle der gerne være noget at vise frem.

Og så skylder jeg også en update på, hvordan det går med at gro håret på hovedet ud! Det går nemlig forrygende efter det blev langt nok til at kunne blive samlet i en knold.

Forhåbentlig kommer det i løbet af denne uge.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens numre #3