Det så rart at rydde op i sit skab

I dag har jeg endelig fået ryddet op i mit skab. Da jeg flyttede fra Amagerbro til Nørrebro, var jeg mega kritisk og smed virkelig meget tøj ud, fordi det jo var en god mulighed for at få revurderet hvad jeg egentlig gad have liggende. Man gider jo ikke bruge kræfter på at flytte tøj, som man ikke bruger.

Alligevel synes jeg allerede mit skab her på Nørrebro var begyndt at blive lidt uorganiseret. Og fordi alt mit tøj er sort, så kunne jeg slet ikke se hvad der var hvad og hvor noget hørte til. Alle mine t-shirts hænger på stativ, så dem har jeg ret godt styr på.

I dag var så dagen jeg lige fik taget mig sammen og fik hevet det hele ud. Aaaaalt sammen. Og derfra sortede jeg så hvad jeg ville beholde.

Hvis jeg ikke havde haft det på de sidste 6 måneder eller havde for mange stykker af samme type tøj (fx natbukser), så røg det ældste ud. Også selvom jeg godt kunne tænke ‘aaarh, hvad nu hvis…’.

Jeg har simpelthen bare ikke behov for 5 natbukser, hvor jeg kun bruger 2 af dem. Jeg fik også lige prøvet mine jeans af. Og hold da op, nu forstår jeg hvorfor jeg stort set kun bruger de samme 3 par, for alle dem der lå inde bagerst i skabet havde enten 0% stretch (IKKE RART), var alt for små i livet eller alt for store om anklerne. Geez. Udover bukser kom jeg også af med gammelt dynebetræk, gammelt træningstøj, natbukser der havde udtjent sin værnepligt og trøjer, som jeg ikke længere kan passe. Mest fordi jeg er kommet til at tørretumble det engang.

Nå, men apropos det der med at smide ud – gør det. Bare gør det. Og gør det inden du bliver for knyttet til en eller anden dum ting. Man skal ikke tænke så meget over det. Det kan godt føles lidt forkert, men det er virkelig rart, at skille sig af med gammelt eller unyttigt tøj. Man får så meget plads og orden tilbage.

PS.

Jeg anbefaler selvfølgelig, at man finder en rød kors-container (eller butik) og smider sit tøj i den, så det bliver genbrugt! Eller at man sælger det, hvis man er en af de typer, som samler på tøj med prismærker på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens numre #5