Vi har købt en ladcykel

Maria og jeg har sgu købt en ladcykel. Bare lige sådan ud af det blå!

Jeg har længe drømt om én, men det har indtil nu ikke rigtigt givet mening at købe en. Altså jeg har jo altid haft min racer. Så det har mest bare været sådan nice-to-have.

Men så kom Maria jo ind i billedet. Og Maria er åbenbart ikke skide god til at cykle, så vi har altid taget toget når vi skulle ind mod byen. Til stor irritation for mig, for jeg har jo min cykel.

Af en eller anden grund fandt Maria så den her ladcykel på dba og så blev vi faktisk bare enige om at slå til. Det ville gøre alt så meget nemmere.

Så vi tog ud og hentede den dagen efter, som så må have været i søndags for 1,5 uge siden.

Vi skulle forresten hente den ude omkring Avedøre. Og jeg bor på Nørrebro ved Superkilen. Gæt om det var langt at cykle på en ladcykel (!!!).

Men altså, vi kom helskindet hjem og nu står den ude i gården og vi har allerede fået brugt den voldsomt meget.

Det mega hyggeligt at køre i den sammen. Og det er ret hårdt, så man kører ikke skide hurtigt, men det gør det bare endnu hyggeligere, for så er man nødt til at tage det med ro.

Samtidig så er det mega luksus for os og min hund jeppe, når vi skal ud og køre med ham. Så slipper han for at skulle sidde i en cykelkurv med fare for at hoppe/falde ud.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens numre #8