Vi har købt en ladcykel

Langt hår og lange dage

Jeg er fandeme næsten ved at være der.

Et par måneder mere og så tror jeg sgu mit hår kan gå ind under ‘langt hår’-kategorien. Jeg er også så småt ved at forlade ‘the awkward phase’.

Desværre trimmede jeg en lille stribe nederst i nakken her i vinters, som nu er begyndt at blive lidt irriterende. Men overordnet set, så er det faktisk ved at være til at arbejde med.

Målet er at det liiige skal gå under skuldrene, så mit hår ikke laver det der fucking irriterende stunt med lige at vippe opad i enderne. Det er seriøst så grimt når det gør det.

Jeg har forresten været abnormt meget på arbejde i den her uge, fordi vi har afholdt en masse jobsamtaler i Odense, så jeg har nærmest ikke haft tid til at skrive noget her eller poste på Instagram.

Både tirsdag og onsdag var jeg i Odense for at holde samtaler og ugen før stod den på jobsamtaler i København, så jeg har virkelig været i underskud af overskud på det seneste.

Men nu det heldigvis ovre og i morgen har jeg sgu fri, så det glæder jeg mig til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har købt en ladcykel