8 enkle asos fund

Jagten på fuldskæg – del 3

 

Så er jeg tilbage med cirka 10 ugers skæg.

Den ene side er lidt stærkere end den anden og jeg har trimmet den nederste del (altså under hagen) og overskægget lidt.

Jeg er egentlig okay tilfreds med resultatet. Der er langt mere skæg en mit aller første forsøg som 22-årig. Specielt kinderne har langt flere hår nu.

Men det er stadig kinderne der er det svageste punkt. Hårene er der, men de er ret tynde og bløde, så de fylder ikke så meget. På kæben og hagen er hårene meget tykke og stikkende.

Derudover så er mit skæg jo rødt, så Maria har hjulpet mig med at farve det et par gange. På billederne ovenfor er det cirka 1,5-2 uger siden det sidst blev farvet. Man begynder så småt at kunne ane det rødlige skær omkring hagen når lyset står rigtigt.

Selvom jeg er rimelig tilfreds med resultatet, så har jeg valgt, at det ikke lige er tidspunktet til fuldskæg. Det er stadig lidt for tyndt og ungt, så det kommer hurtigt bare til at se sjusket og usoigneret ud, når jeg nu også har langt hår.

Det var rigtigt rart at se den kæmpe forskel der er mellem midt skæg anno 22 år og så nu her 4 år senere. Med tiden er jeg sikker på det nok skal kunne blive til et godt fuldskæg. Bare ikke lige nu og det er helt fint faktisk.

Igår trimmede jeg det hele ned til 5 millimeter og det var simpelthen en befrielse. Det er så dejlig blødt og rart for huden nu! Og hvis du som mand læser det her, så skal du vide, at du bare skal holde ud. At klippe det er sikkert ikke løsningen for dig. Det var den bare lige for mig på det her tidspunkt. Langt hår og langt skæg er virkelig noget der skal være under kontrol, hvis man gerne fortsat vil se nogenlunde ud og ikke ligne noget der bor i skoven.

Bare lige for god ordens skyld, så startede jeg ud med det her efter en uges tid:

 

Og endte efter ca 10 uger her:

De nederste billeder her er taget i vindueskarmen, som gør at det liiidt mindre tykt ud end det egentlig er i almindeligt indendørs lys.

PS.

Hvis du vil se de tidligere indlæg i den her serie, så kan du læse del 1 her og del 2 her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 enkle asos fund