Afskaf arbejdsfrie helligdage

Søndag 21.04.19

I dag er en såkaldt nul-dag, hvor jeg giver mig selv lov til, at være mega doven. Dem skal man ha’ en gang i mellem. Selvom vejret er mega godt, så har jeg egentlig mest lyst til at være indenfor med hovedtelefoner på.

Igår var Maria og jeg en tur i Frederiksbergcenteret for at købe en ismaskine. Ikke en af de der dyre, men bare en med ekstern fryseskål, som bare skal køles ned i fryseren på forhånd. Jeg har haft en før, men den gik tabt i et tidligere forhold. Jeg har savnet den lige siden. For det er bare bedre end almindelig købe-is. Seriøst.

Hvis man gerne vil bibeholde illusionen om, at carte d’or is er gode, så skal man undgå at smage en hjemmelavet. For fuck, hvor er der en kæmpe forskel.

Jeg havde egentlig håbet på, at isen kunne nå at blive færdig igår aftes, men jeg var lige utålmodig nok med fryseskålen, så den blev ikke helt kold nok. I stedet måtte jeg bare stille isen i fryseren efter at 30 minutter i fryseskålen. Det går ikke ud over smagen, men det betød jo, at alle chokolade/karamel stykker og vaniljekornene faldt lidt til bunden. Ik’ det store problem, når det bare er til mig.

På fredag laver jeg nok en ny portion, så Maria kan få smagt en “ordentlig” version.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afskaf arbejdsfrie helligdage