INSTAGRAM: Sådan arkiverer du billeder

 

arkivere billeder instagram 2019

Arkivering af billeder på Instagram

Frem for at slette et gammelt – og muligvis lidt cringe(?) – billede, så kan du i stedet arkivere det. Det er nemt og det bedste er, at du altid kan fortryde og få det tilbage på din profil.

Der kan være mange grunde til, at man får brug for at fjerne et billede og i mit tilfælde er det oftest fordi, jeg har taget nogle håbløst dårlige billeder, i en tid før jeg vidste noget som helst om at fotografere.

Det smarte ved at arkivere billeder er, at de bliver fjernet fra dit feed, uden at de slettes. Og du kan uden problemer gå tilbage og “un”-arkivere dem igen uden konsekvenser. Likes, kommentarer osv. kommer med tilbage.

Arkiv-funktionen er fra 2018, så den er relativt ny uden at være direkte-ud-af-ovnen-ny, men der er alligevel en del, som har overset den. Måske fordi “arkiver” lyder mega kedeligt og tørt, lol.

ANYWAY:

Sådan arkiverer du billeder på Instagram:

  1. Gå ind på billedet du vil arkivere
  2. Tryk på de tre prikker oppe i hjørnet
  3. Tryk på ‘arkiver’
  4. Tillykke du done, bro

Nu er billedet fjernet fra dit feed og lagt ind i dit billedearkiv, hvor det vil ligge i al tid og evighed, fordi du ligesom jeg, sikkert ikke synes det passer ind i dit feed, men alligevel har affektionsværdi.

PS.

Dit billedearkiv bliver fyldt ud i kronologisk rækkefølge i takt med at du arkiverer billeder. Det sidst-arkiverede billede vil derfor altid være øverst, selvom det er mange år gammelt.

Du mister heller ikke insights fra billedet, hvis du arkiverer det.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens numre #12