INSTAGRAM: Sådan arkiverer du billeder

Søndag 28.04.2019

I den her weekend har der åbenbart været det der hedder ’48 timer festival’.

Det opdagede jeg i fredags, da de her 4,5 meter høje dukker/kostumer stod og dansede ude foran mit hjem på den sorte plads på Nørrebro.

De var rimelig nøjeren, men det var ret sjovt at se. Primært fordi musikken de dansede til og dukkerne i sig selv virkede virkelig komiske.

Efterfølgende var der en eller anden form for parade ned til Blågårds Plads, hvilket en hel del lagde mærke til, da den der kæmpe drage kom spadserende.

Sushi-episoden

Lørdag havde Maria fødselsdag, så vi var ude og spise sushi om aftenen. Vi valgte selvfølgelig et sted, hvor man kunne spise ad libitum. Du ved, de der steder hvor man kan bestille så meget man vil, men bare skal betale ekstra for de stykker man efterlader. Det fucking nice.

Vi startede sådan semi-blødt ud med at bestille 24 stykker plus et par sticks. Dvs. 12 og en sjat til hver. 12 stykker sushi bliver man ikke sådan MÆT af, meeeen det laver da en okay bund egentlig.

Jeg overlod trygt al det der bestillingsarbejde til Maria i anden runde. Jeg kan lide det hele, så jeg var egentlig tilfreds med hvad end der kom på bordet. Okay, jeg var faktisk ligeglad. Al sushi smager godt.

Nå, men næste omgang kom så.

Fuack.

Selvom jeg rigtig godt kan lide sushi, så kunne jeg godt se hvad der faktisk ventede mig sådan 40 minutter ud i fremtiden.

Maria var “kommet til” at bestille 40 stykker plus et par sticks mere. 40!!! Oven i de 24 vi lige havde spist!

Det var seriøst fucking hårdt.

Min taktik var at spise så meget jeg kunne, så hurtigt jeg kunne.

Da jeg nåede det der punkt hvor man tænker ‘hm hvad gør jeg egentlig, hvis jeg kaster op her ved bordet’, da var der stadig lang vej igen.

Altså ‘240-kroners-ekstra-regning-for-efterladte-sushi-stykker’-kind of vej igen.

Der var seriøst flere gang hvor vi bare sad med sushi i munden uden at kunne synke det. Altså det var helt mod instinktet at putte mere mad i maven.

På mirakuløs vis så lykkedes det os (men mest mig) dog at komme helt igennem de 64 stykker sushi + tilbehør. Jeg forstår ikke rigtig hvordan.

Men da vi skulle hjem, så kunne det absolut kun gå for stærkt. Det var med et ben foran det andet og jeg gaggede seriøst en eller to gange på vej hjem.

Heldigvis skulle vi kun gå 500 meter-ish og vejret var fint, så vi tog den bare med ro. Men alligevel. Fuck, jeg havde det dårligt.

Og jeg er selvfølgelig for stolt til bare at efterlade en kæmpe bunke sushi, som jeg så skulle betale ekstra for. Fuck dat.

Søndagsaftermath

I dag har vi været til noget loppemarked i Nørrebrohallen. Jeg gik rundt derinde og fulgte efter Maria, som så på tøj i 15-20 minutter, hvorefter jeg fik stress over alle menneskerne (læs: kvinder), som konstant fik mig til at føle, at jeg stod i vejen, hvilket resulterede i at jeg smuttede fra Maria. Så gik jeg i Netto og købte en cocio og ventede udenfor på den sorte plads. Maria blev lidt mopset, men jeg er heldigvis rigtig sød, så jeg blev ret hurtig tilgivet.

Det var alligevel mest bare tøj derinde, hvilket er perfekt for Maria, men ikke noget jeg rigtig gider. Jeg er mere til de der loppemarkedet hvor folk sælger ting. Ikke tøj.

Bagefter fik vi lige trænet i fitnesscenteret. Du ved, sådan vupti. Ligesom alle de andre overskudsmennesker liiige får trænet. #nemt

Sandheden er at både Maria og jeg er helt flade lige nu. Ik’ på maven, bare på energi. Føler stadig ikke jeg er kommet mig over sushi-fadæsen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM: Sådan arkiverer du billeder