• Lasse Emil
  • Kevin Angelsø
  • Ravi Holst
  • ···

Besøg på Krigsmuseet

I weekenden slæbte jeg Maria med på Krigsmuseet i København. Det er det, som engang hed Tøjhusmuseet, men det skiftede navn sidste år, fordi navnet var lidt misvisende.

Krigsmuseet er kæmpe. Der er massevis af kanoner og militære maskiner i stuen og bare dén del kan godt tage sin tid at komme igennem. Både fordi der er super mange kanoner, men også fordi man kan komme helt tæt på dem alle sammen. Så man skal hele tiden liiige se hvordan tingene ser ud fra den anden side og alt det der.

Nedenunder ser det sådan her ud:

Det her er de “nye” kanoner, som er fra 1. og 2. verdenskrig-ish.

Men de har også massere af de gammeldags kanoner som den her:

Ovenpå ser det sådan her ud:

Jeg stod ikke engang med ryggen op af muren her. Jeg har nok allerede gået en kvartdel ned af gangen. Så der er altså massere at se på. Der er nemlig også en tilsvarende lang gang i den anden side af bygningen samt en midtergang med flere udstillinger. Ovenpå er der massere af rustninger og våben som for eksempel spyd, rifler, pistoler, sværd og aaalt muligt andet.

Der er ikke særlig mange besøgende, så det er ret afslappende at gå og kigge. Og så har de nogle vildt kloge “vagter”, som virkelig ved meget om våben og krig!

Det koster 80 kroner for en voksen at komme ind og man kan godt regne med et bruge halvanden til to timer derinde, uden tvivl. Gratis entre for børn under 18.

Du kan læse mere her på deres hjemmeside her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens numre #16