5 langt-hårs-overraskelser jeg ikke var forberedt på

Rundetårn i tordenvejr

Ejjj, hvor har jeg ventet længe på det regnvejr der kom i går. Jeg er absolut ikke én af dem, som synes det rart med 26-30 grader i skyggen, så det var virkelig tiltrængt.

Da jeg tidligere på dagen igår læste, at der var chance for torden og skybrud, så besluttede jeg mig med det samme for, at jeg skulle op i Rundetårn. Og Maria skulle selvfølgelig med.

Det er lidt en modsætning i forhold til resten af klientellet i Rundetårn, som nok foretrækker sol, skyfri himmel og god sigtbarhed. Men det er altså ikke lige mig. Jeg tager i hvert fald ikke op i Københavns tårne for at se langt.

De bedste omstændigheder for mig er netop uvejr, tåge og flotte skyer. Det værste jeg ved, når det kommer til landskabsfotografering, er en helt blå skyfri himmel og direkte sol.

Vi var i Rundetårn omkring 19.30 og vi nåede ikke at stå deroppe særlig længe, før det var helt tydeligt, at det trak op. Fra toppen kunne vi se flere byger, lyn og vinden begyndte også at tage til.

Det var liiidt nøjeren at stå deroppe imens det lynede! Jeg skyndte mig at tage så mange billeder jeg lige kunne og så skyndte vi os ellers ned fra Rundetårn og ind på Espresso House, som ligger lige overfor.

Her sad vi en 20 minutters tid og fik lidt at drikke, imens vi så på våde mennesker og tog et mentalt tilløb til cykelturen hjem til Nørrebro.

Vi havde taget ladcyklen derind, så Maria fik fornøjelsen af at sidde i ladet med kalechen på og jeg fik fornøjelsen af, at cykle i regnvejret. Det lyder nederen, men det var faktisk bare dejligt. Det havde jo været møgvarmt hele dagen, så det var ret forfriskende og jeg var forberedt på det, så mit kamera, telefon og alt andet lå jo bare i tørvejr hos Maria.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 langt-hårs-overraskelser jeg ikke var forberedt på