INSTAGRAM: 6 ting jeg er mega træt af

Derfor begyndte jeg at blogge

Jeg begyndte at blogge i 2016. Sådan lidt ud af det blå.

I starten skrev jeg udelukkende for min egen skyld Altså uden forventningen om, at andre ville læse det jeg skrev. Jeg læste heller ikke andres blogge, for jeg kendte ikke rigtig nogen. At blogge er unægteligt kvindernes domæne, så det var begrænset hvor meget der lige fangede en 23 årig dude som mig.

Min blog startede med at hedde trættekevin.dk og det var dér, jeg kunne brokke mig over hverdagens idioter og andre ting der irriterede mig.

2016 var året, hvor jeg gik fra at arbejde fuldtid i et mediebureau til at sige op og lave ingenting i et par måneder, inden jeg gik tilbage til skolebænken, for at læse film- og medievidenskab.

Så jeg gik altså fra, at have meget lidt fritid til at have rigtig meget fritid. Og så gav det ret god mening, at lægge energi i et nyt og ukendt projekt. Samtidig var min daværende kæreste også rimelig træt af, at skulle lægge øre til mit brok, lol.

Samtidig så gik jeg og havde det rimelig sløjt, sådan rent mentalt, så det var også et sted hvor jeg lige kunne komme ud med nogle følelser. Jeg taler generelt ikke så meget og jeg er ikke særlig højtråbende, når jeg er i større forsamlinger, så det var også en mulighed for endelig, at få sagt min mening om noget.

Med tiden har bloggen dog ændret sig til også at omhandle alt muligt andet. Jeg tror det er ret naturligt, at folks blogge ændre sig i takt med, at personen bag også vokser.

Som det er nu er det bare lidt en rodekasse bestående af personlige indlæg, tips hist og pist, lister, tanker og tidsfordriv. Hvis jeg skulle være virkelig seriøs og tema-nazi, så skulle jeg holde mig til en bestemt niche og kun skrive i den. Men så tror jeg sgu, at jeg ville gå død i det.

Indtil videre så fortsætter bloggen bare med at være som det er nu, hihi.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM: 6 ting jeg er mega træt af