Derfor begyndte jeg at blogge

12.06.2019

Det er min ugentlige fridag og det betyder, at jeg skal have noget ud af dagen!

Her kl. 14 har jeg fået trænet, været i bad og vasket tøj, så jeg er sådan nogenlunde med. Altså virkelig nogenlunde. Jeg er ret slem til at sove længe og det er virkelig sjældent, at jeg kommer op “i god tid”, så dét, at jeg er så langt kl. 14 er ret fint for mig. Jeg ved godt, at folk med småbørn allerede har været oppe i 6-8 timer nu, haha.

Maria kommer senere, så jeg skal også have ryddet lidt op, inden hun kommer og åbner sin kuffert ud over det hele.

Udover det, så er det efterhånden ved at være 1,5 uge siden jeg afinstallerede League of Legends og PUBG og shit det har kunne mærkes. Ikke på mit humør eller i form af gaming-abstinenser, heldigvis. Jeg har derimod kunne mærke det på mit energiniveau alle andre steder, som fx. her på bloggen. Jeg har meget mere overskud til at skrive, planlægge, undersøge og tænke.

Fordi jeg ikke kunne kontrollere mit gaming-“forbrug”, så tabte jeg hurtigt 5, 6 eller 7 timer hist og her og jeg kan virkelig mærke, at jeg får meget mere ud af dem nu. Det føles nærmest som gratis tid. Det er mega lækkert og jeg fortryder virkelig ikke, at jeg tog beslutningen om at stoppe med de to spil fra den ene dag til en anden.

Jeg har også for nyligt skiftet telefon og det er virkelig også noget der hjælper på mit humør. Kameraet på min Oneplus 6 var virkelig træls og det påvirkede virkelig min lyst til at lave stories på IG. Fuck, det var noget skrammel.

Selvom selve telefonen ikke fejlede noget, så valgte jeg i sidste uge at købe mig en iphone 8 plus og på trods af færre megapixels (oneplsu 6 har 16/20 megapixel dual camera og iphone 8 plus har 12 megapixels dual) så er kameraet SÅ meget bedre. Jeg valgte jo egentlig min oneplus 6 på grund af kameraet – som så viste sig at være lort. Det høje antal megapixels i oneplus’eren var rimelig misledende. Men nu jeg tilbage til noget som faktisk virker, som det skal.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor begyndte jeg at blogge