Feature på thenordique.com

Vi har endelig fundet en lejlighed

Ja, for fanden. Så skete det endelig. Det lykkedes endelig Maria og jeg at finde et sted at bo sammen! Og jeg ville sindssygt gerne vise billeder fra den, men den er simpelthen ikke bygget endnu.

Hele bygningen er faktisk bare en byggeplads lige nu.

Vi skrev under på lejekontrakten og overførte depositum i sidste uge, så det er helt for real nu. Vi var ellers lidt ved at miste håbet efter at have kigget forgæves i flere måneder.

Udfordringen er jo, at vi skal have min lille hund Jeppe med. Og som alle med hund ved, så er det et fucking mareridt at finde noget, hvor man må have sin hund med. Men det lykkedes.

Lejligheden ligger i Valby i et helt nyt, roligt kvarter og det er vi SÅ glade for.

Jeg bor i øjeblikket på Nørrebro ved Superkilen (og Den Røde Plads) og det er bestemt ikke et sted, hvor jeg går en tur, bare for hyggens skyld.

Kan I huske den der håndgranat, som sprang en bil i luften, dagen inden Rasmus Paludan skulle demonstrere i Mjølner Parken? Den blev jeg vækket af. Den sprang lige ude foran min opgang. Så selvom Nørrebro kan være dejligt, så er det ikke lige her jeg har lyst til at bo længere end nødvendigt.

I går talte jeg også lige hvor mange mennesker jeg havde boet sammen med, siden min ekskæreste og jeg gik fra hinanden. 7 forskellige mennesker på 3 forskellige adresser blev det til. På 1,5 år.

Det er fandeme mange. I hvert fald i mine lidt indelukkede, reserverede øjne.

Nå, men lejligheden er som sagt ikke færdigbygget. Så vi bliver de første der skal bo der, hvilket egentlig er mega mega lækkert.

Den er 55 kvm, hvilket ikke er mega stort, men det indbyder til en masse kreativ tænkning og vi GLÆDER os så meget til at gå igang med indretningen.

Planen er, at vi vil lave en masse pladsbesparende og nice løsninger, men det kommer jeg nok til at skrive mere om, når det er.

Lige nu kan vi heldigvis bare endelig slappe af, puste ud og nyde at vi har et fast sted at bo med Jeppe til november.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feature på thenordique.com