Hundeklipning, Copenhell og lejlighed

7 downsides ved varmt sommervejr

Sved all day every day

Vi gør det alle sammen i mere eller mindre grad, men det gør det ikke mindre irriterende. Jeg cykler fx altid til og fra arbejde og jeg hader at ankomme med en helt våd plet, der hvor min taske har siddet. Det er bare aldrig fedt.

Hud-mod-hud kontakt

Her snakker jeg om både den uskyldige og den knap så uskyldige slags. Min varmetærskel er ret lav og jeg er virkelig ikke i humør til berøring af nogen slags, når det bliver for varmt, så hvis Maria føler, at jeg trækker mig væk fra hende i sommersolen, så føler hun helt korrekt. Ih, jeg glæder mig til efteråret, så vi kan holde hinanden i hånden igen.

Tøjforbruget stiger

Det kan ikke kun være mig, som nærmest bruger 2 t-shirts om dagen. Altså, jeg sveder ikke unormalt meget, men som sagt, så cykler jeg til og fra på arbejde. Og hvis der er noget jeg ikke gider, så er det at sidde i en svedig t-shirt, når jeg er kommet hjem fra arbejde. Ew. Det samme gælder sokker og strømper. Og det betyder selvfølgelig, at vasketøjskurven bliver fyldt mega hurtigt op.

Dynen er ikke din ven

Jeg har et love/hate-relationship med min dyne, for jeg kan ikke undvære den, men den er uduelig, når det er varmt. Og ja, det er en sommerdyne. Jeg krammer den altid eller holder om den med benene og det er ligesom bare ikke det samme, hvis man prøver at gøre det med et lagen.

Weirdos i bar kasse

Nogle hader at smide trøjen i offentligheden og andre kan ikke få den hurtigt nok af. Og så er der dem, som kan finde på at gå rundt og handle i Føtex i crocs, paraply-hat og bar mavse. Behøver vist ikke sige mere.

Varm mad…

Jeg er skide uopfindsom når det kommer til mad og jeg er aldrig forberedt på, hvad jeg skal spise til aftensmad. Så det bliver kun sværere, når det er 30 grader udenfor og det eneste jeg har lyst til, er en liter flødeis med karamelsovs.

Mænd og sandaler bliver aldrig venner

Jeg skal ikke være for fin til at indrømme, at jeg også i år har været nede og handle i mine Nike-badesandaler, men jeg er bevidst om, at det aldrig nogensinde bliver særlig fedt at se på. Pænt OG ventilerende fodtøj til mænd eksisterer umiddelbart ikke endnu.

Shorts på arbejdet

… er ikke en ting. Ikke hos mig i hvert fald. Jeg gider det ikke. Jeg kan rigtig godt lide at have shorts på når jeg er hjemme, men ikke når jeg er på arbejde. Det lyder mærkeligt, men jeg synes bare ikke shorts ser specielt prof ud. Shorts for mig er noget afslappende og chilleren. Og ikke noget jeg har lyst til at have på, når jeg møder TV 2’s direktør og redaktionschefer ved kaffemaskinen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundeklipning, Copenhell og lejlighed