7 downsides ved varmt sommervejr

Onsdagstur i Dyrehaven

Jeg har haft fri i dag, så Maria og jeg har været i Dyrehaven. Bare for at gå lidt og nyde vejret.

Det så godt nok lidt gråt og blæsende ud, da vi tog afsted fra Nørrebro og det nåede endda at regne lidt da vi sad i toget, men da vi gik derinde var det stort set kun solskin.

Blæsevejret fortsatte, så det var ikke heeelt varmt, men det var faktisk meget rart vejr at gå i. Vi så enormt mange hjorte (rådyr??? dådyr??? bambier??). Både store og små. Det er ret tydeligt, at de føler sig rimelig trygge ved mennesker, selvom de ikke lader folk komme helt tæt på.

Vi gik ikke den helt store runde, men bare lige op til Eremitageslottet og tilbage igen. Og det var egentlig rigeligt. Fuck, vi var trætte, da vi kom tilbage.

Jeg havde mine skechers på, så jeg havde ingen problemer med fødderne, men Maria have nogle ikke-så-praktiske sko på, som var vildt irriterende. Man kan faktisk også godt se hende på billedet. Ude i højre side. Hvid jakke med ryggen til kameraet. Hun sidder på en sten og surmuler over sine fødder, hihi.

Da vi kom tilbage til Nørrebro, lagde vi os bare liige kortvarigt ned i sengen for at hvile vores stakkels ben, men der gik vist ikke mere end 10 minutter før vi begge var faldet i søvn og kom til at sove lidt over en times tid…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 downsides ved varmt sommervejr