Bryllup, studenterfest og en tur til Horsens

IKEA på en lørdag – bare for hyggens skyld

ALLE kender IKEA-testen.

Kan man holde hinanden ud midt i forvirringen omkring hvorvidt man egentlig har brug for flere madbøtter, hvor store dem der hjemme er og hvilke låg man mangler, imens man ubevidst kommer til at danne en prop af mennesker i midtergangen, fordi man står og spærrer med sin vogn lige ved siden af nogle andre der står og snakker og ikke har det mindste travlt?

Maria og jeg kan heldigvis godt. I dag var vi faktisk tilbage i IKEA bare for tjekke, om vi virkelig havde brug for en større seng og hvor stor den i så fald skulle være. Midt på en lørdag hvor der er allerflest mennesker.

Og det er kun 3 uger siden vi sidst var her, men vi glæder os vildt meget til at flytte til Valby sammen, så vi er i fuld gang med at forberede os på indretningen og tiden går absolut kun for langsomt. Vi flytter jo først ind til november…

Men i hvert fald, så fandt vi ud af, at vi skal have os en 160’er. 140 er okay, men vi skal jo lige huske på, at vi også skal dele sengen med en lille hund. Og jeg synes simpelthen 180 er for stort. Jeg vil gerne kunne mærke Maria ved siden af mig. Uden at vi klistrer helt sammen selvfølgelig.

Der var helt som forventet ræddi mange mennesker i IKEA, men vi vidste hvad vi ville og hvad vi skulle, så det var meget overskueligt og gik smertefrit. Nok også fordi både Maria og jeg godt kan lide at bruge tid på, at finde de helt rigtige møbler til lejligheden og fordi vi begge to er rimelig kræsne, når det kommer til indretning.

(Ovenstående billede er fra sidste torsdag, hvor jeg havde lidt ærinder i København centrum og hvor jeg fik gået mine tynde ben helt trætte, fordi jeg valgte at gå til dem alle)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup, studenterfest og en tur til Horsens