IKEA på en lørdag - bare for hyggens skyld

INSTAGRAM: Er Instagram nede?

instagram

Er Instagram nede?

Det sker jo af og til at Instagram bøvler lidt og til tider ikke virker. Det kan ikke undgås. Heldigvis er det sjældent, at det er noget som er vedvarende.

Når Instagram er nede, vil man normalt opleve det ved, at feed’et ikke opdateres og at der er utrolig lang ventetid på alt man trykker på. Du kan muligvis godt navigere rundt på din Instagram-konto, men billederne loader ikke og du kan heller ikke se folks stories. Husk også, at Instagram sjældent er nede på et globalt plan, derfor kan andre godt have problemer uden du selv har – og omvendt.

Hvis du mistænker, at Instagram er nede, så brug downdetector, til at se om andre også har problemer.

Internettet flyder næsten altid over med spørgsmål vedrørende om andre også har problemer med dit og dat, men det er altså lidt nemmere bare at tjekke downdetector. De overvåger og indsamler rapporter for rigtig mange forskellige apps, streamingtjenester og spil og hvis der reelt er et problem, så vil det stå der.

Så inden du går helt i panik over, at din story ikke blev uploadet i første forsøg, så tjek lige downdetector.

Så undgår du også at virke helt desperat på facebook, bare fordi dit wifi lige hostede lidt <3

PS.

Husk aldrig at uploade noget, når Instagram er nede.

Hvis du har problemer, så er du sjældent den eneste og så betyder det, at andre ser lige så lidt i deres feed, som du gør. Dit billede vil derfor få den værst tænkelige start på sit like-eventyr, hvor det altid er den første time der er afgørende. Vent derfor til Instagram har fået styr på deres ting, inden du uploader mere content.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA på en lørdag - bare for hyggens skyld