• Lasse Emil
 • Kevin Angelsø
 • Ravi Holst
 • ···
Monstera-tip: Opbinding og omplanting

INSTAGRAM: Sådan tilføjer du musik i din story

instagram

Instagram Music Denmark

Musik i Instagram stories er endelig muligt!

Det har ellers været ude længe i udlandet og jeg ved, at der er virkelig mange af de nordiske lande som har måtte vente ualmindeligt længe, men nu er ventetiden ovre.

Sådan tilføjer du musik i din story

1. Lav din story som du plejer. Det kan både være en billedestory eller en videostory.

2. Tilføj musik ved at gå ind under sticker-fanen (samme sted som man vælger lokation osv) og vælg ‘Musik’-stickeren. Den ligger i midten lige nu.

3. Vælg musik. En tommelfingerregel her er, at hvis det findes på Spotify, så kan du også finde den her på Instagram. Så der er virkelig meget at vælge imellem.

4. Style din musik-story. Som du nok har oplevet, så kommer der lyrics frem på din story i bedste kareoke stil. Du kan vælge hvordan lyrikken skal se ud og hvilken del af sangen der skal afspilles.

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Caroline Faber Stuhr

  Hej Kevin,

  Jeg har to profiler, men kan kun se musik ikonet på den ene profil. Det er så irriterrende. Har du en forklaring på dette?

  De bedste hilsner
  Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kevin

   Er begge profiler virksomhedskontoer? Og tilgår du dem fra samme telefon? 🙂 Hvis en af profilerne er en almindelig personlig profil, så kan det måske være grunden. Det ville dog ikke første gang, at Instagram har rullet nye funktioner ud i mindre etaper og ikke slår igennem hos alle på samme tid, så det kan også være en mulighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monstera-tip: Opbinding og omplanting