INSTAGRAM: Sådan tilføjer du musik i din story

Flødekarameller, regnvejr og for lange film

Phewww, det længe siden jeg har skrevet lidt om ingenting. Faktisk længe siden jeg overhovedet har skrevet her.

Jeg (og Maria) går lidt i en venteposition, indtil vi skal flytte i november. Det lidt svært at få lavet hjemmeprojekter og være kreativ, når lejligheden er så rodet, som den er og når vi alligevel snart forlader den. Ironisk nok har vi lige købt en ny sofa, som vi nærmest ikke kan bruge, før vi er flyttet.

I går så vi Blade Runner 2049 og shiiiit den er lang. 2 timer og 49 minutter, for at være helt præcis. Vi vidste jo godt den var lang, men jeg er da lykkelig for, at vi ikke sad og så den i biografen uden muligvis for lige at pause den og strække benene.

En time inde i den besluttede jeg mig for at lave flødekarameller af den dåse kondenseret mælk vi havde stående. En time er cirka så længe jeg kan holde mig koncentreret ad gangen.

Jeg brugte den her opskrift, og den kan virkelig anbefales. De smager som Dumle slikkepinde og der er riiiigeligt (PS. beklager det dårlige billede, det var ret mørkt!).

I dag var vi først et smut i Silvan, fordi de havde 50% på alt i deres boligafdeling og vi egentlig er på jagt efter et sofabord. Vi fik ikke købt et sofabord, men vi fik købt lidt forskellige pynteting, et beslag til vores tv som skal på væggen i den nye lejlighed og denne her kødædende plante, som jeg længe har ville ha’. Forhåbentlig kan den spise nogle af de møl vi har… 

Bagefter spiste vi frokost på Grillen (den på Nørrebrogade) og så gik vi en tur op langs søerne med en kop kaffe og samlede lidt kastanjer, som nu kan få lov til at ligge i min jakkelomme, indtil min samvittighed giver mig lov til at smide dem ud.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM: Sådan tilføjer du musik i din story