Flødekarameller, regnvejr og for lange film

8 dage til flytning

Maria og jeg har fået den mega glædelige nyhed, at vores nye lejlighed simpelthen er indflytningsklar en helt uge før forventet!

Det er både fucking luksus, fordi vi simpelthen ikke kan vente med at komme afsted (vi har ventet siden maj!), men samtidig har vi lige pludselig fået super travlt med alle mulige ting. Men det er klart stressen værd.

Vi skulle egentlig være flyttet ind d. 15 november, men i sidste uge fik vi beskeden om, at vi allerede kunne flytte ind d. 7. november. Tænk at sådan noget byggeri for en gangs skyld er færdig før tid, lol.

Herhjemme har vi allerede sorteret ting og pakket en masse ned i flyttekasser, som nu bare står og fylder. En flytning er virkelig et godt tidspunkt at få ryddet ud i gamle ting, som man ikke længere har gavn af. Det er også lidt grunden til, at jeg har været nærmest fraværende her og på IG hele oktober. Det er ikke så motiverende omgivelser vi befinder os i, mildt sagt.

Det er liiiidt stressende lige nu, men vi glæder os virkelig meget. Det jeg er mest nervøs for, er egentlig bare, at skulle have alle mine ejendele stående ude på gaden indtil flyttebilen kommer. Sådan… på Nørrebro. 100 meter fra Mjølnerparken. Vi har heldigvis ikke så mange ting, så det er ikke så omstændigt, men det er alligevel lidt grænseoverskridende.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødekarameller, regnvejr og for lange film