En måned som pescetar

INSTAGRAM: Mangler du også din music sticker?

Mangler du også din music sticker

Mangler du også din music sticker på Instagram?

Så er du ikke alene. Langt fra endda.

Og selvom det måske er en ringe trøst for dig, så betyder det alligevel lidt.

I øjeblikket (14/12/2019) er der ingen officiel forklaring fra Instagrams side, på hvorfor en hel del brugere ikke har music stickeren, selvom de bor i en region, hvor den er udrullet.

Det er den kedelige “nyhed”. Den anden lidt mindre kedelige og forhåbentligt lidt opmuntrende “nyhed” er, at når nu der er så mange brugere i samme båd, så udelukker det fejl i brugerens ende.

Det vil altså sige, at fejlen ikke skyldes, at du ikke har opdateret Instagram-appen, ikke har en businessprofil (eller har), ikke har et bestemt antal følgere, har en android og hvad folk indtil videre ellers har spekuleret i. Fejlen ligger altså hos Instagram. Og jo flere der oplever den, jo større prioritet har den forhåbentlig. Men hvornår den bliver rettet er der altså ingen andre en Instagram der ved. Nogle har endda oplevet, at have stickeren, for så derefter at miste den igen.

Det ser ud til at fejlen forekommer i alle dele af verden, så det er ikke kun et dansk problem. Vi var ellers nogle af de sidste til at få music stickeren, så da den endelig kom var vi ret spændte – og tilsvarende skuffede, når det gik op for nogen, at de stadig ikke havde fået den, selvom resten af landet havde.

Instagrams ege tynde og lettere svagelige svar på problemet er (indtil videre):

  1. Log ud/ind af appen
  2. Geninstaller appen

Meh.

Selvom det ikke er den store hjælp og du garanteret allerede har forsøgt det hele, så fortæller det os endnu en gang, at problemet ligger lidt dybere begravet end Instagram selv vil indrømme.

Instagram kommer næppe til at melde noget officielt ud, men forhåbentlig vågner alle en dag op med en music sticker.

Indtil da, så sørg for at holde appen opdateret. Jeg kan anbefale, at du sætter din telefon til at opdaterer apps automatisk når du har wifi-forbindelse. Når (og hvis) de får fikset fejlen, så vil de formentlig ikke nævne det, så der er ingen grund til at side og vente på en officiel udmelding.

Man skal jo huske på, at sådan nogle problemer først officielt eksisterer når store virksomheder selv erkender det. Og det sker nok ikke, desværre.

Selvom det er frustrerende så er der stadig ikke andet at gøre end at vente…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måned som pescetar