Min top 3 over de værste TV-reklamer

DISTORTION 2016!

Jeg hader dig.

Du er værre end årlige dårlige familiesammenkomster. Og jeg kan ikke engang sige, at jeg er syg og så undlade at dukke op. For distortion dukker op hos mig og der er ikke noget jeg kan gøre ved det.

I forbindelse med dette års Distortion lå jeg igår aftes og tænkte på det jeg hader mest ved den gadefest alle tilsyneladende elsker. Det blev ret hurtigt til en lille liste.

1. Antallet af mennesker på gaden

Jamen altså det siger jo sig selv. Der er så mange irriterende mennesker på gaden. Pis og lort og 15-årige drenge med bøllehatte på som skal være hjemme inden kl. 23. Mennesker er generelt irriterende, men når størstedelen af dem er unge idioter, der har siddet og sippet Granatæbleshots i S-toget på vej til Nørreport, så bliver det først rigtig irriterende.

2. Affald og skrald

Mange mennesker på ét sted resulterer naturligvis i en masse lort der ligger og flyder på gaden. I denne uge er det tilsyneladende socialt acceptabelt at ignorere alt der minder om skraldespande og generel oprydning.

3. Larm

En af de største grunde til distortion er lort. Lort for os der bor her. Fedt for de uopdragne provinsbørn som tager hjem til Ølstykke når de er færdige med at voldtage gaderne.

4. Pis

Til distortion er ethvert lille hjørne, port, trappe og gyde alles toilet til fri afbenyttelse. Idag kan jeg trygt falde i søvn til lyden af rindende vand i min port. Imorgen skal der nok sprittes lidt af.

Hov hov, sure Kevin. Distortion stopper jo kl. 22. 

Okay, det kan du så sige videre til de der typer med kæmpe cykel-anlæg, som kører rundt i deres brandert indtil solen står op.

/rant_over

UPDATE:

Vores port har idag fået sig en lille skyller, fordi der herskede en umisgenkendelig dunst af Roskilde Festival.

Stierne rundt om Søerne er fuldstændig fyldte med vinflisker, pizzabakker, plastikkrus og servietter. Måtte opgive at gå tur med Jeppe dernede imorges.

Tak for i år Distortion.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min top 3 over de værste TV-reklamer