Trump er stadig en idiot - og hvad så

Akavede tatoveringer på akavede typer

Hurtig rant. Det skal bare lige ud. Det handler om typen vi alle sammen kender. Den lidt for unge, hvide splejs, som gerne vil gå i lidt større sko end hvad han kan fylde ud. Så han får tatoveret hænder og hals. Som det første. Som det eneste.

Stop stop stop. Please. Mine tæer krummer så meget hver gang jeg støder på de her typer. Det hårde blik, det prollede sprog, den store dunjakke som skal kompensere for manglen af fysik. Det er så akavet. Det er så tydeligt at der bliver prøvet så hårdt. Jamen man kan da sagtens være sød selvom man passer på beskrivelsen, det er ikke det jeg siger. Men fuck, det er akavet at se på.

At få tatoveret sine hænder og hals som det eneste… Det fortæller mig bare så tydeligt, at meningen med tatoveringerne er at de skal ses og få ejermanden til at se hård ud. Når det er så tydeligt, så bliver det simpelthen så pinligt. Det har intet med kropsudsmykning at gøre, det dér. Det bare en potensforlænger. Den dårligste af slagsen lige efter store biler ejet af små mænd. Eller store fælge på en smadret øse, der ikke kommer igennem næste syn.

Stop det nu. Hvis man skal have hænderne og/eller halsen tatoveret, så skal man gøre det ordentligt og først få det gjort, når man er nået dertil. Indefra og ud. Det andet dér, det seriøst for plat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trump er stadig en idiot - og hvad så