Akavede tatoveringer på akavede typer

Den nyeste Macbook Pro 2016 – Slap dog af

macbook pro 2016

Slap af. Slap fuldstændigt af, Apple. Det kan godt være den nye Macbook Pro serie er flot, men at smide 30.000 kr. efter en 15″ bærbar computer… det vil aldrig kunne retfærdiggøres uanset hvor pæn I selv synes den er. Så meget er ingen bærbar computer værd. Specielt ikke med den udvikling der er på elektronik/tech-markedet. Om 2 år er der intet specielt ved indholdet i den computer og gensalgsværdien vil så tydeligt vise det.

Apple har altid spillet hårdt på design-delen, når det kom til retfærdiggørelse af pris når man sammenligner med andre bærbare computere med samme specifikationer. Det har været det eneste som har kunne trække prisen op i det niveau og man kunne som regel liiiige presses derop. Jeg har ihvertfald selv en 15″ Macbook Pro fra… 2013, tror jeg. Den smed jeg 12.000 efter. Dyrt, synes jeg, men fair nok. Jeg skulle bruge den på min multimediedesign uddannelse. Men 30.000 kr. For en 15″ Macbook Pro med 2TB harddisk og 16GB ram. Hvad sker der. Hvad skal man overhovedet bruge 16GB ram til? Og kæmpe harddisk, ja, men hvad så. Man kan nemt købe en kæmpe ekstern harddisk ved siden af til en brøkdel af prisen. Så dumt. Ser ingen logik der.

Og ja, de kan godt fås billigERE end den jeg lige havde valgt i billedet nedenunder, I know. Men vi skal også liiiige huske at alle de priser her er med udgangspunkt i amerikanske priser. De bliver alle sammen kun pisse meget dyrere når vi smider dansk moms oveni. Ad.

macbook pro 2016 checkout

Det virker heldigvis som om det meste af verden er ret enige om at det er en latterlig pris. Og selvfølgelig er der nogle som vil købe dem alligevel. Det vil der altid være. Det virker dog bare lidt som om at Apple enten har fået storhedsvanvid og ikke ser det tragikomiske i at betale 30.000 for en bærbar, eller at de bevidst prøver at ramme en målgruppe som er meget bevidste om hvem der ellers har de her produkter. Lidt a la det samme som ekstremt dyre håndtasker og ure. En målgruppe hvor noget af det vigtigste er, at produktet ikke er allemandseje. Eksklusivitetsnørder.

Jeg har lige nu både en Macbook Pro og en iPhone 6. Men jeg er riiiimelig sikker på, at de bliver udfaset så snart jeg trænger til en ny telefon. Jeg er slet ikke Apple-mand. Det fungerer fint. Men come on. Jeg har også haft Samsung telefoner og så meget vildere er iPhones bare heller ikke. Samme gælder for Macbooks og andre bærbare. Derudover så er det værd at nævne hele det her Apple-kable pis de kører. Kæmpe røvhulsstil at tvinge folk til at købe Apple-hdmi kabler, Apple-opladere osv. osv. Apple skal slappe af. Komme ned fra deres fucking høje hest og måske lige komme i øjenhøjde med resten af verden. Jeg glæder mig virkelig til at se hvordan salget kommer til at gå herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Akavede tatoveringer på akavede typer