Den nyeste Macbook Pro 2016 - Slap dog af

Lortede cykelparkeringer i København

img_3001

Okay, København er fyldt med cykler. Store cykler, små cykler, tynde cykler og de brede sataner af en Christianiacykel. Det er efterhånden ikke længere nogen overraskelse for andre end turisterne. Og det er fint nok. Der er jo også mange biler.  Men det betyder ikke bilerne bare stopper hvor de vil og parkerer på tværs af vejen fordi der er plads. Ja, gu’ er der plads. Men så er der sgu da ikke plads til resten af trafikken der skal forbi.

Den anden dag så jeg en pige låse sin kæmpe damecykel fast til siden af en bænk på fortovet. Til siden af bænken. Ikke så cyklen stod parallelt med fortorvet eller bænken. Niks. Den blokederede fortorvet og jeg stod virkelig bare og kiggede på det der skete imens jeg prøvede at lure om det var for sjov eller om det var en intern joke imellem hende og hendes veninde. Men næh. Hendes cykel skulle åbenbart bare stå dér og blokere fortovet selvom der var flere lygtepæle og cykelstativer mindre end 20 meter væk. Jeg fatter intet.

Men jeg synes hun var en egoistisk spasser, som måske skulle se udvide sin horisont og se tingene fra alle andres side end hendes egen. Hun lægger garanteret heller ikke de dér skillere før/efter hendes varer efter hun har lagt dem op på kassebåndet. Pff.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nyeste Macbook Pro 2016 - Slap dog af