Døde kendte i 2016...

Casper Christensens 15-minutters regel

https://www.youtube.com/watch?v=CeRO0K9ZDUI

Enig. Jeg er enig enig enig.

MetroXpress’ artikel om Casper Christensens regel om, at man først må låne toilettet 15 minutter efter ankomst er jeg totalt nede med. Der er selvfølgelig mange hvis’er, men i de fleste situationer ville jeg nok overholde reglen. Også selvom konklusionen på MetroXpress’ artikel netop er, at danskerne ikke overholder regel fordi vi er egoistiske. Egoistiske… Eller bare uhøflige, ik’. Jeg er egentlig ikke specielt overrasket, men jeg havde måske alligevel forventet, at folk havde en eller anden fornemmelse for hvornår man synes det er i orden at bruge toilettet som gæst. Og at det ikke var med det samme.

Du går heller ikke ud og åbner køleskabet hos svigerforældrene, så snart du har fået skoene af, fordi du er sulten. Men det klart, at hvis man står med en omgang akut diarré, så er det fair nok at tackle alle der står imellem dig og et toilet.

Måske det bare mig som er lidt for stram, men jeg synes virkelig vi ofte glemmer at være høflige i hverdagen. Lad være med at gå ud og hærge toilettet som det første i et andet hjem. Lad være med at sidde med fødderne på sofabordet hjemme hos andre. Lad være med at stille dine sko og smide din jakke midt i entréen når du er på besøg – også selvom det er dine venner. Man kan godt være grineren og høflig på samme tid, ik’.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Døde kendte i 2016...