Casper Christensens 15-minutters regel

Efter 2717 matches på Tinder […]

tinder

[…] har jeg efterhånden set det meste. Eller de fleste primære Tinder-typer, ihvertfald. Tror jeg. Jeg ved det selvfølgelig ikke. Der er de seriøse typer som rent faktisk ønsker noget fast. Så er der kavalergang-og-bikini-billede typerne som egentlig bare leder efter flere followers til deres Instagram/Snapchat.

Så er der den helt normale gennemsnits-bruger som har oprettet sig den gang Tinder var nyt og egentlig ikke bruger skide meget tid på det.

Så er der svensker-typen. Jeg ved ik’ om det kun er mig som støder på dem,, men der er SÅ mange svenske piger på Tinder. Og de ligner virkelig hinanden. Man kan ret ofte se om de er svenske inden man læser deres bio. De ligner seriøst næsten alle sammen den blonde, svenske blogger-stereotyp.

Jeg har endnu ikke oplevet at få vilde tilbud til højre og venstre hvilket det lader til alle fyre får, når de selv fortæller Tinder-historier *indsæt undrende smiley*. Ikke at jeg føler mig snydt, lol. Måske er det bare sjovere at være kvinde på Tinder.

Jeg tror ikke det er nogen hemmelighed, at der findes rigtig mange akavede, klamme hulemænd-typer som skriver lort der er så plat, at det bare bliver god underholdning for dem som kan tage afstand til det. Kvinder på Tinder er altså umiddelbart en del mere nede på jorden.

Jeg kan ihvertfald ikke komme i tanke om én, som har skrevet noget sindssygt til mig ud af de 2717 matches jeg har lige nu. Den mest offensive besked jeg har fået er ironisk nok fra en homoseksuel mand som ville vide hvor liderlig jeg var, haha.

Men hov, du har jo en kæreste – hvorfor har du så Tinder? Hmm. Tjah. Det ved jeg heller ikke. Fordi jeg ikke gider spille Angry Birds på tønden, tror jeg. Min kæreste ved det godt og jeg har hendes accept, så det intet problem. Jeg skjuler det ikke. Jeg er alligevel ikke interesseret i at snakke med nogen af dem jeg matcher med. Swiper bare dauda.

Jeg tror bare det handler lidt om anerkendelse. Den dér mmh-følelse der lige kommer et kort split sekund når man får beviset for, at man er interessant nok. God nok. Pæn nok. Nogle høster likes på Facebook og Instagram. Jeg matcher bare med piger (og nogle gange drenge) som jeg aldrig kommer til at snakke med. Det kan se forkert ud, set udefra, men der er virkelig ikke mere i det.

Og UNDSKYLD, hvis vi to har matchet og jeg aldrig har skrevet til dig eller svaret dig. Jeg beklager. Jeg er et forfærdeligt menneske, men der er cirka 2700 andre i samme båd som dig, så det er virkelig ikke personligt ment.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casper Christensens 15-minutters regel