MIT EVIGE MANCRUSH 2.0

Aldrig har jeg været så flov

Neeejnejnejnej, hvor er det pinligt. Det her er mit værste mareridt som er gået i opfyldelse. Hvis nogen skulle være i tvivl så er Jeppe vores hund.

“Krydset” jeg nævner er T-krydset for enden af Gothersgade nede ved Søerner og Dronning Louise’s bro. Som man måske kan fornemme hvis man kender til København, så er der rigtig mange mennesker lige dér og rigtig meget morgentrafik. Og rigtig mange cyklister som holder og venter på grønt lys. Hvilket vil sige at DER VAR SÅ MANGE TILSKUERE. Alle så mig. Alle så mig trække Jeppe fra midten af vejen og over til fortorvet imens han pøllede. Og alle så mig gå i panik, da jeg finder ud af jeg ikke har fået tager poser med.

Det er første gang jeg har oplevet at han har pøllet uden jeg havde poser med. Jeg tænkte helt seriøst tanken: “skal jeg samle den op med hænderne?”. Amen altså. Jeg kunne intet gøre. Og jeg er bestemt ikke typen som efterlader min hunds bæ NOGEN steder. Aldrig.

Det her må kvalificere sig til min floveste morgen nogensinde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT EVIGE MANCRUSH 2.0