Opskrift: Proteinrig hjemmelavet lasagne med spinat og hytteost

Min mandlige mening om manspreading…

For et par dage siden var der manspreading på menuen i lidt forskellige medier. Det lader simpelthen til, at manspreading rent faktisk er et problem rundt omkring. Så stort et problem, at der er skiltning imod det.

Skal vi ikke lige få det slået fast 1 gang for alle: et par lunkne boller retfærdiggører ikke, at andre ikke kan bruge sædet ved siden af.

Hold nu kæft hvor jeg synes det er dumt. Man skal virkelig være en kæmpe bøv, hvis man rent faktisk sidder med så spredte ben, at man fratager andre muligheden for at sætte sig ved siden af. Det er så sindssyg dårlig stil.

Jeg kan da også godt lide at sidde med spredte ben. Det er klart det mest behagelige. Ikke kun pga. skridtet, men også i forhold til ankler og knæ. Men hvis der er så meget som nogle som kigger på sædet ved siden af mig, så kan jeg godt garantere for, at jeg trækker benene til mig. Jeg synes det er så pinligt, at nogle mænd har så lidt hjerne, at de ikke selv kan se problemet. Dine svedige løg er ikke 1. prioritet i en halvfyldt bus eller togkupé, din idiot.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Proteinrig hjemmelavet lasagne med spinat og hytteost