Kom lige til at købe en ny cykel...

Endelig efterårsferie

I går fik jeg efterårsferie og er du gal hvor er det tiltrængt.

Studiet og arbejdet harmonerer ikke skide godt lige nu, så det er rart endelig at kunne koncentrere sig om én af de to. Det skyldes primært, at jeg i det her semester ikke har et fast skema, så det er super svært at planlægge noget som helst omkring det. Det er heldigvis kun frem til jul. Næste semester har vi også et fag mindre, så det bliver nok lidt bedre.

I aften er der kulturnat og jeg ved ikke helt om det er noget Josephine og jeg gider tage del i. Vi ender nok med at gå en lille tur og ser om det ikke skulle være noget spændende at se på, men vi har ikke lige planlagt noget på forhånd.

Og så er tiden endelig kommet til at vi kan få slebet de kvadratmeter gulv i lejligheden! Som jeg nævnte tidligere, så har jeg sørget for at lægge nye fuger i, så vi er klar til at få slebet. De skal nemlig lige gennemhærde i 5-7 dage før man sliber.

I morgen tager vi et smut på Tøjhusmuseet og tjekker det ud. Det skulle vidst handle meget lidt om tøj og rigtig meget om gunz n shit. Og krigshistorie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom lige til at købe en ny cykel...