Ældre menneskers pinlige opførsel på Facebook

5 Instagrammere jeg elsker

Ligesom rigtig mange andre unge mennesker kan jeg også bruge riiigtig meget tid på at stene rundt på Instagram og stalke alt og alle, stort som småt. Let’s face it, det er efterhånden blevet nemmere at følge med i folks liv på Instagram end på Facebook. Jeg bruger stort set kun Facebook til gruppesamtaler, “event-kalender” og til at få at vide, hvem der har fødselsdag.

Nu har jeg taget mig sammen og forsøgt at udvælge de Instagrammere som inspirerer mig mest eller som jeg oftest besøger. De er ikke rigtig rangeret, så der er ikke nogen dybere mening med rækkefølgen jeg nævner dem i.

Here we go:

1. whoiselijah

Stephen James… enhver kvindes drøm. Og min. Jeg misunder ham alt. Et af de mennesker som selvfølgelig ikke savler i søvne ligesom os andre dødelige.

2. alexcosta

Alex Costa har umiddelbart også styr på alt. Vind og vejr er fucking ligemeget når man hedder Alex Costa. Der må være indgået en aftale mellem ham og hans hår, hvor de er blevet enige om, at være pisse ligeglade med om det blæser. Det hår sidder bare altid som det skal.

3. daddyissues_ / violetbens0n

Ja… daddyissues er primært lady jokes om små dillere og den klassiske meme-insta, men jeg er vild med det alligevel. Hun er virkelig sjov!

4. inkstaboy

Som navnet antyder så er der lidt blæk med i spillet her – hvilket jo er min kop te. Flot æstetik, sød hund og tatoveringer. Det er en rimelig god blanding.

5. dogsbeingbasic

Øh. HUNDE. MEMES. Jeg tror slet ikke der er behov for at forklare hvorfor det her er en af mine yndlings Instagrams.

Foreslag til andre fede Instagrams modtages med kyshånd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ældre menneskers pinlige opførsel på Facebook