INSTAGRAM: Upload billeder direkte fra din computer

På storindkøb i IKEA

Jeg flytter i næste uge og i den forbindelse har jeg været et smut forbi IKEA’s hjemmeside og udvalgt lidt forskelligt. Jeg magter virkelig ikke at køre derud og skulle deale med alle de mennesker, leje en stor bil/trailer og selv bære det ind, så jeg bestilte det online. Det kommer på onsdag og de bærer det også ind. Det kostede godt nok 799,- at få leveret, men det sparer mig virkelig SÅ meget tid.

Jeg brugte i alt 4.654,- og jeg har virkelig forsøgt at være kritisk omkring hvad jeg havde brug for.

Der var et par ting som jeg absolut skulle have, fx. seng, et spejl og et skrivebord. Jeg besluttede mig for at købe en seng på 120 cm og det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg HADER at sove i en for stor seng. Den ekstra plads forvirrer mig når jeg skal sove, fordi jeg føler der “mangler” noget/nogen. Og jeg sover alligevel alene, så det ikke fordi jeg skal kæmpe om den resterende plads. Jeg har ikke prioriteret sengens kvalitet særlig højt, da ikke regner med, at jeg skal bruge den i mere end et par år. Forhåbentlig finder jeg min sjæleven inden jeg bliver 30 (altså inde for 5 år) og så skal den alligevel skiftes ud med en stor seng.

Som skrivebord valgte jeg at købe en separat bordplade og to billige bukke. Nu må vi se hvordan det fungerer. Jeg kan altid købe 4 almindelige bordben, hvis nu det er helt håbløst. Bordpladen er sådan riiimelig stor, da jeg skal have plads til min computerskærm, mikrofon og mit keyboard, tastatur og mus.

Udover det har jeg købt et stort gråt gulvtæppe og et enormt stort spejl, som jeg tænker skal stå på gulvet. Altså det virkelig stort. Planen er, at det skal være mit outfit-spejl og jeg glæder mig enormt meget til at få det afprøvet.

Nårh ja, så har jeg også købt en topmadras i memory foam. Det fandt jeg ud af, jeg godt kunne lide.

Det hele bliver leveret på onsdag og jeg har bestemt mig for at flytte tirsdag. Så jeg må lige tage en enkelt nat på gulvet i min sovepose, haha. Jeg glæder mig så meget til at få det hele på plads. Det bliver så godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM: Upload billeder direkte fra din computer