10 ting jeg skal blive bedre til

Wishlist #1: Ting jeg skal købe når vi får løn igen

wishlist1_1

Reklame.

Det er d. 28… Og det er maj. Det er altså en mega lang måned og det er vidst safe to say, at der begynder at være lavvande på folks konti. Det er der i hvert fald på min. Jeg har brugt en del irriterende penge den her måned, så jeg har lige været nødt til at holde mig selv i kraven her den sidste uges tid. Fx. købte jeg den anden dag de der sportshårbånd, da jeg skulle spille fodboldkamp. Det viste sig så, at mit hår ikke var langt nok til at blive holdt på plads af hårbåndet, så jeg endte med at samle det med en almindelig hårelastik. Mega irriterende at bruge penge på noget, som ikke har nogen værdi for mig igen nu. Life is tough.

I forbindelse med denne tørkeperiode har jeg prøvet at lave en liste over ting, som jeg skal huske at få købt, når min konto igen tillader det – foruden min samvittighed. Jeg har ligesom mange andre en kassekredit, men jeg har aldrig brugt den. Og jeg ved egentlig ikke rigtig hvorfor jeg skulle bruge af den. Det er jo bare penge man låner og skal betale tilbage på et tidspunkt…

 

En ting, som jeg altid har på min liste er underbukser. Underbukser kan man altid bruge og man kan blandt andet finde mange gode kandidater her: https://www.intimo.dk/herrer/boxershorts/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg skal blive bedre til