Wishlist #1: Ting jeg skal købe når vi får løn igen

Skal jeg til Distortion 2018?

img_6730

De sidste par år har jeg virkelig ikke brudt mig om Distortion. Det er primært fordi jeg synes, at eventet er blevet for stort til rammerne. Lidt ligesom at holde klassefest for 30-40 mennesker i en 1-værelses studielejlighed. Der er bare ikke plads. Og der er bare ikke toiletter nok, hvilket resulterer i, at folk tisser alle mulige andre steder. Og man kan bare ikke komme udenom, at det er ekstremt generende for rigtig mange mennesker.

I år er der dog lidt mindre ændringer i planen. I år tager jeg derind. Men ikke for at deltage som sådan. Jeg tager primært derind for at tage billeder. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig, at tage nogle billeder af sådan et event, selvom jeg ikke selv gider deltage i det.

Denne gang bor jeg heldigvis heller ikke næsten midt i det hele, som jeg har gjort de sidste 3 år. Det kan måske også være en afgørende faktor. Når jeg ikke gider mere, så kan jeg tage hjem til Amagerbro, hvor der forhåbentlig ikke sker så meget. Den luksus har jeg ikke haft førhen, hvor jeg i stedet var tvunget til at ligge og høre på folk kaste op eller tisse i min port, imens jeg desperat prøvede at sove, fordi jeg skulle arbejde morgenen efter.

Men ja, planen er at tage derind og tage billeder. Fotograf-genet er dét som fik mig overtalt. Ellers havde jeg nok bare grint af tanken om at tage til Distortion. Man kan virkelig kun undervurdere hvor hårdt det virkelig er for de mennesker, som bor midt i det hele. RIP.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist #1: Ting jeg skal købe når vi får løn igen