8 ting som i virkeligheden er overvurderede

Er du afhængig af din telefon?

Det er egentlig ikke rigtig fordi jeg har følelsen af, at jeg bruger min telefon for meget.  Jeg ved der er rigtig mange, som føler sig afhængige af deres telefoner. Af at tjekke dem, bruge dem og bare at være i nærheden af dem, hvis nu der skulle ske noget. Jeg bruger også min telefon en del, men ikke til et punkt hvor det er et problem for mig. Det synes jeg i hvert fald ikke det er.

Alligevel er jeg lidt nysgerrig efter at vide hvor meget jeg bruger den. Derfor har jeg downloadet en app som holder øje med, hvor lang tid jeg egentlig bruger på min telefon – og hvad jeg bruger tiden på. Den tæller både hvor lang tid jeg samlet bruger, hvor lang tid jeg bruger på hver app, og hvor mange gange jeg låser den op.

Jeg har “brugt” appen i fire dage nu, men jeg tænker, at jeg lige vil lade den køre en uge, inden jeg konkluderer noget konkret. Men på trods af den kun har kørt i fire dage, så er jeg alligevel virkelig overrasket over tallene. Men det gemmer jeg lige til senere.

App’en hedder ‘QualityTime’ og fås kun til androids, men jeg ved der også findes en tilsvarende app til iPhones.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting som i virkeligheden er overvurderede